torek, 25. september 2012

Vilinkina nova spletna stran


Lep pozdrav vilinčki in vilinke!

Vilinka se je tokrat odločila, da vam polepša brskanje po njenih izdelkih in ustvati unikatno spletno stran na kateri bo vsakdo našel nekaj zase ;).

 

   

Za tiste, ki pa nas še ne poznate, naj se vam na hitro predstavimo...


Alenka Udovč Pavlin je še kot otrok sanjala o tem, kako si bo ustvarila svoj atelje z lastno blagovno znamko, saj živi v družini rokodelcev, zato ji umetniške žilice ni nikoli manjkalo. Vendar jo je pot odnesla v svet ekonomije, njena srčna žilica pa jo po sili razmer vrnila na mladostne sanje. Po uspešnem prvem izdelku, so se začeli artikli dopolnjevati in ponudba se je tako širila.Vsak artikel posebej je imel svojo unikatnost, svoj pridih posebnosti in pozitivne energije, ki je bila v izdelek tudi vložena. V prihodnje namerava svojo kolekcijo dopolnjevati tudi z unikatnimi oblačili.


Pri oblikovanju človek pozabi na vse in se prepusti domišljiji in nadgrajevanju že narejenega. Vsaka nova ideja je stopnička višje, vsaka višja stopnička je pot do prepoznavnosti in vsaka nova prepoznavnost je pot do samozavesti, ta pa te preko pozitivne energije in pridnega dela pripelje do uspeha in zadovoljstva sebe in drugih. Tako lepo, kot v pravljici in Vilinka živi pravljico in skozi to pravljico nastaja čarobni svet pisanih izdelkov. Čas je dejavnik, ki v pravljicah ni gospodar, vendar v Vilinkini pravljici žal ni tako. Časa ni nikoli dovolj, sploh, če je idej veliko. Za vsak izdelek je potreben svoj čas. Ideja, skica, osnutek, vzorčni izdelek, katerega je potrebno testirati, preveriti uporabno vrednost in še in še do končnega izdelka. Vendar vse z dobro voljo in najboljšimi pričakovanji.



Največji uspeh: zadovoljstvo uporabnika! Pot do uspeha: Vilinkina pravljična energija.



Ni komentarjev:

Objavite komentar